Tuesday, 20 December 2016

Filled Under:

GEMPAR!! Video: Ini Bukti Kukuh Kenapa Kes R0g0l Dan Buang Bayi Semakin Parah Di Malaysia!!!

GEMPAR!! Video: Ini Bukti Kukuh Kenapa Kes R0g0l Dan Buang Bayi Semakin Parah Di Malaysia!!!


SETIU - Se0rang pelajar tingkatan satu dir0g0l teman lelaki yang dikenalinya melalui laman s0sial Faceb00k di dalam bilik tidur rumah neneknya di Kampung Bintang, di sini, awal pagi semalam.
Pelajar cemerlang sebuah sek0lah menengah di Besut itu dikatakan dir0g0l sebanyak dua kali 0leh kekasihnya itu yang dikenalinya baru sebulan.

Ketua P0lis Daerah Setiu, Deputi Superintendan Ab Rahman Raja M0hamed berkata, suspek berusia 15 tahun yang merupakan pelatih sebuah pusat latihan kemahiran telah datang ke rumah mangsa pada jam 12 tengah malam Khamis lalu dan mereka didakwa tidur bersama.

“Mangsa dan suspek dikatakan telah melakukan seks sebanyak dua kali iaitu pada jam 1 pagi dan 6.30 pagi Jumaat di dalam bilik tidur mangsa tanpa disedari ahli keluarganya,” katanya.

Ab Rahman berkata, perbuatan suspek bagaimanapun terb0ngkar apabila adik perempuan mangsa yang berumur 7 tahun masuk ke dalam bilik kira-kira jam 2 petang hari sama dan ternampak ada lelaki di dalam bilik.

Katanya, adik mangsa bertindak memberitahu bapa saudara mangsa yang kemudian memeriksa bilik berkenaan.

“Terkejut dengan kehadiran bapa saudara kekasihnya, suspek yang berasal dari Besut itu cuba melarikan diri namun berjaya ditangkap 0leh bapa saudara mangsa sebelum diserahkan kepada p0lis,” katanya.

Mangsa tinggal bersama neneknya di rumah berkenaan manakala ibu bapanya bekerja di daerah lain.

Suspek ditahan reman untuk membantu siasatan dan kes disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana mer0g0l.
--Sharian


VIDEO BERKAITAN:
 
Wa Allahu'alam..
0 comments:

Post a Comment