Sunday, 1 January 2017

Filled Under:

Lihat apa yg mengejutkan perempuan ini menayangkan asetnya!!!selepas itu barang die hampir.Korang tengok sendiri...Jangan tergamam sudah..

Lihat apa yg mengejutkan perempuan ini menayangkan asetnya!!!selepas itu barang die hampir.Korang tengok sendiri...Jangan tergamam sudah..


Seorang wanita cantik yang di sebarkan video 'aksinya' dalam bilik di pada masa ini merasa tertekan.

Bekas seorang isteri itu kini dalam siasatan polis selepas video dan juga foto 'tidak senonohnya' tersebar di laman sosial.

Video tersebut dikatakan telah di sebarkan oleh bekas suaminya selepas mereka berpisah beberapa tahun lalu.

Video dan gambar tersebut di muat naik dengan menggunakan akaun isterinya sendiri, selain gambar hot beberapa video call yang memperlihatkan adegan lucah juga turut disebar.


Akibat dari itu, si suami yang cuba melarikan diri  terpaksa ditahan selepas isterinya membuat report polis.

Menurut pengakuan suami, ia melakukan perkara yang memalukan isterinya itu sebab sakit hati karena sering bertengkar dan akan segera bercerai dengan isterinya.

Sementara isterinya berkata video itu di rakam ketika hubungan mereka dalam keadaan baik, ia diminta suaminya melakukan adegan hot dalam video call termasuk menunjukkan payudara dimana pada saat itu keduanya duduk berjauhan akibat kerja.

Mangsa yang memenuhi keinginan suaminya itu rupanya di rakam oleh suaminya untuk tujuan lain.

Mangsa juga memperlihatkan bukti-bukti bahwa suaminya telah menyebarkan video miliknya ketika sedang tidak berpakaian dan aksi saat berhubungan intim. Akibat dari perbuatan suaminya itu, suspek menerima hukuman 12 tahun penjara.0 comments:

Post a Comment