Monday, 6 February 2017

Filled Under:

Awas!! Tanda Bintik Di Bahagian Celahan Dada Ini Sebenarnya Pembunuh Dengan Cara Diam-Diam – Tolong Sebarkan

Awas!! Tanda Bintik Di Bahagian Celahan Dada Ini Sebenarnya Pembunuh Dengan Cara Diam-Diam – Tolong Sebarkan

Adakah anda Memiliki tompok atau bintik merah di beberapa bahagian tubuh anda? Kira-kira anda Cemas? Apa yang Harus Anda Lakukan? 

Taukah Anda ??ramai yang memiliki permasalahan dengan kesan dan tanda yang sering terlihat di kulit mereka tak memahami dari tempat mana aslinya. Memiliki bentuk bisa berupa tahi lalat misalnya, yg tak memiliki kesan, namun beberapa tanda kulit mungkin saja saja iaitu isyarat darisebahagian berpenyakit serius. 
Terkadang, sebahagian bintik-bintik merah terlihat pada kulit, terutama di daerah dada. Tanda tanda ini dikenal sebagai “titik ruby”, dan yang paling umum pada orang berumur pada 40 dan 45, dan pada remaja. 

Titik-titik ruby yang dimaksud pengembangan pada pembuluh d4r4h kapilari kecil yang terlihat kerana kegagalan sistem vaskular, dan sering didapati di bahagian lengan atau dada. 

Terkadang, titik-titik ruby tersebar di semua kulit atau tertumpu pada ruang yang lebih kecil. Apabila tempat tumpuannya pada ruangan yang lebih kecil, mereka benar-benar mungkin saja tumor benigna kecil. 

Umumnya, yang mlucul pada sebahagian tempat ini iaitu brsifat non-karsinogenik dan tidak butuh sekian ditangani begitu berlebihan. Masalahnya cuma pada penampilan estetika yang kurang mengasyikkan. Sesungguhnya, masalah ini bisa ditangani dengan memakai sebahagianrawatan awal mulanya jadi. 
0 comments:

Post a Comment