Thursday, 9 February 2017

Filled Under:

HEBAT!!! TIPS TERBAIK UNTUK POSISI TIDUR BERSAMA PASANGAN SUAMI ISTERI

HEBAT!!! TIPS TERBAIK UNTUK POSISI TIDUR BERSAMA PASANGAN SUAMI ISTERI


Bagi pasangan suami isteri, tempat tidur adalah sangat penting untuk digunakan sebagai tempat rehat.  Ramai pasangan mempunyai kesukaran untuk tidur di malam hari sehingga keesokkan pagi merasa sangat letih dan sakit badan apabila melakukan rutin harian.
Posisi tidur sangat penting untuk pasangan kerana anda bukan sahaja mendapat tidur yang cukup malah boleh juga mendapatkan hubungan erat bersama pasangan yang tentunya lebih romantis.
Jom kita lihat tip-tip tidur yang betul seperti dibawah:

1. SpoorkingUntuk posisi ini, memberikan perasaan yang lebih romantis apabila kedua-dua pasangan tidur dalam keadaan berpelukan.Diingatkan untuk posisi ini, Isteri harus lah berhati-hati agar rambut tidak menganggu suami yang sedang tidur.

2. Cold fusion vs boa constrictor
Untuk posisi ini, pelukan suami diberikan untuk keselesaaan isteri. Suami harus berhati-hati semasa memberi pelukan supaya pelukan dapat dirasakan dengan lebih lembut. Arah muka isteri juga harus lah bertentang dengan muka suami agar belakang badan isteri tidak merasa sakit.

3. Tidur dengan bayi


Jika anda tidur bersama bayi, pastikan anda meletakkan bayi di tengah-tengah suami dan isteri. Posisi ini dilakukan untuk mengelakkan bayi jatuh daripada katil yang mungkin boleh membawa kecederaan kepada bayi tersebut.

4. The barely there vs the fugitiveBACA SETERUSNYA

Jika pasangan ingin tidur dihujung katil, berikan ruang yang selesa diantara suami isteri,  agar kedua-dua pasangan boleh mendapatkan tidur malam yang  dan hubungan yang sihat.
0 comments:

Post a Comment